Højt belagt

Højt belagt æggemad serveret på Yvonnes gamle tallerken

Velbekomme!

9 kommentarer:

  1. Uhmm, man kan da blive helt sulten. Super flot mad....

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Jeg fik faktisk også lyst til en æggemad.
      Men min dovenskab tillader mig ikke at koge æg lige nu.

      Til næste gang vil jeg dog lave rugbrødsstykket en anelse kortere, så æggene kommer til at ligge lidt tættere.

      Slet
  2. Ej, hvor blev den bare go - er meget imponeret :)

    SvarSlet
  3. Hvor er den skøn :o)
    Super sjov idé...

    SvarSlet
  4. Det ser bare rigtig godt ud. Nu er mit svage punkt jo at stikke og hækle, så når nogen kan trylle sådan en mad frem, som ser så lækker ud, er jeg bare dybt inponeret :-)

    SvarSlet
  5. Den er virkelig skøn Helene. Jeg er vild med måden du har lavet tomaten.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tomaten er inspireret af en jeg så via. Google. Den var af filt lavet i to lag.

      Slet
  6. He he. En mad fuld af fibre og den feder ikke. :O)

    SvarSlet